Het is bijna zomer en dat betekent BBQ. Familie, vrienden en buren komen allemaal samen in iemands achtertuin, een park of op het strand, om te genieten van elkaars gezelschap terwijl ze smullen van de lekkerste zuidelijke barbecue die er is. Natuurlijk is BBQ-koken een langzaam, tijdrovend proces dat een enorme puinhoop kan achterlaten.

In plaats van je hete zomerdag door te brengen met een grill terwijl iedereen plezier heeft, kun je met hen meedoen en toch de beste barbecue in de stad organiseren door BBQ-cateraars te gebruiken om je clan te voeden. Geen poespas, geen gedoe en geen opruimen om je zorgen over te maken betekent dat je de kans krijgt om te ontspannen, te bezoeken en de kinderen te zien spelen terwijl je cateraars koken, serveren en opruimen na een fijne barbecue.

Uw evenement plannen

Zoals bij elk evenement, is de eerste stap om erachter te komen wie je gaat uitnodigen. Het aantal gasten zal u helpen te bepalen hoeveel eten en drinken u bij de hand moet hebben. Het helpt je ook om je bestelling duidelijk te maken bij je BBQ-cateraars. De meeste gerenommeerde cateraars voorzien u graag van alle servetten, vochtige doekjes, papierproducten en drankjes. Uw dag zal vlotter verlopen als u ervoor zorgt dat u deze details van tevoren met uw BBQ-cateraars verduidelijkt.

Wie u uitnodigt, helpt u ook bij het selecteren van uw menu-items. Met de gezondheidsbewuste diëten van tegenwoordig, denken sommigen misschien dat er geen plaats is voor barbecueën, maar niets is minder waar. BBQ is gewoon een stijl van koken en kan praktisch elk menu-item bevatten dat je maar kunt bedenken. Hoewel je zeker een traditionele barbecue kunt organiseren, compleet met aardappelsalade, pulled pork en runderborst, kun je ook tegemoet komen aan lichtere diëten met groenteschotels, groene salades en dienbladen met vers fruit. Je creëert zelfs een prachtig BBQ-feest voor kinderen, in plaats van de traditionele cake- en ijsverjaardagsfeestjes.

BBQ Cateringbedrijven

Mond-tot-mondreclame is de beste reclame die er is, maar online vind je genoeg gerenommeerde BBQ-cateraars. Door online te zoeken, kunt u ook menukeuzes, prijzen en andere aanbiedingen vergelijken zonder het comfort van thuis te verlaten. U kunt ook bepalen of uw cateraars full-service catering, afhaalservice of levering op locatie aanbieden. Misschien heb je geen zin om al het koken te doen, maar je kunt geld besparen door het eten zelf te serveren.

Als je eenmaal hebt vastgesteld welke BBQ-cateraars je wilt gebruiken, moet je verschillende beslissingen nemen over het menu. Voorgerechten, bijgerechten, vleeswaren, dranken en desserts zijn er in verschillende vormen, dus u zult zeker vinden wat u zoekt. Dit zijn de meest populaire items die beschikbaar zijn voor BBQ-catering:

• Appetizer Platters – groente en dipsaus, kaas en crackers, vers fruit, kippenvleugels, kip tenders

• Bijgerechten – maïskolven, macaronisalade, groene salade, barbecuebonen, koolsalade, aardappelsalade, maïsbrood, gebakken aardappelen, zoete aardappelen, brood en boter

• Vlees – St. Louis gesneden ribben, baby back ribs, pulled pork, gesneden varkensvlees, pulled beef brisket, gesneden rundvlees, kip, gerookte kalkoen

• Dranken – limonade, ijsthee, frisdrank

• Desserts – fruitschoenmaker, bananenpudding, brownies

U kunt eenvoudig menu-items selecteren die het beste passen bij uw feeststijl en de smaak van uw gasten van lokale BBQ-cateraars. In plaats van de hele dag te werken en al het plezier te missen, biedt BBQ-catering u al het heerlijke eten dat u zich maar kunt wensen, terwijl u bij familie en vrienden kunt zitten en van uw dag kunt genieten.

Categorieën: Tips